НЕМАЄ КРАЩОЇ ПРОФЕСІЇ НІЖ СТОЯТИ НА ВАРТІ ЗДОРОВ’Я! ЛАСКАВО ПРОСИМО ДО НАШОЇ МЕДИЧНОЇ РОДИНИ!

Головна

НА ЧАСІ ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА СЕРЕД МОЛОДІ

Мотивація професійного вибору, відношення студента до навчального закладу, його професійна орієнтація і життєві плани в багатьох випадках залежать від інформації, яку він отримає на найбільш важливому етапі складного та суперечливого процесу професійного самовизначення.Як отримати правильний вибір професії та знайти головну справу свого життя, щоб мати моральне задоволення від роботи, отримувати ..

Читати далі... 2023-2024 н.р. Заходи Виховна робота

ЗУСТРІЧ У ТЕПЛОМУ КОЛІ ЗА ПЕРЕГЛЯДОМ ФІЛЬМУ

11 квітня здобувачки освіти КЗСОР «Конотопський фаховий медичний коледж» долучились до перегляду ліцензованого фільму Barbie . Дана стрічка "пропонує глядачу нестандартний погляд на яскравий світ ідеальної блондинки в рожевому. Грета Гервіг (режисерка фільму) майстерно руйнує міфи та стереотипи, які довгий час асоціювалися у сучасній культурі з лялькою Барбі. Використовуючи гумор та креативні віз..

Читати далі... 2023-2024 н.р. Заходи Виховна робота

МАЙСТЕР -КЛАС «САМ СОБІ БРОВІСТ»

У прагненні до краси брів сучасні жінки вдаються до різних способів догляду, процедур та засобів. Коригують форму, колір, густоту... В одних з мінімальними зусиллями виходять брови мрії – справжня картинка. Що б не робили інші, все не те і не так. Чому? Тому що це тільки на перший погляд здається, ніби-то догляд за бровами в домашніх умовах – завдання нехитре. Насправді ж є своя специфіка та ню..

Читати далі... 2023-2024 н.р. Заходи Виховна робота

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ГОМЕОПАТІЇ

10 квітня кожного року відзначається Всесвітній день гомеопатії (World Homeopathy Day).У рамках просвітницької роботи, у КЗСОР «Конотопський фаховий медичний коледж» було проведено лектором студентського сенату коледжу Віталіною ЗУБКО, міні-лекції «Що ми знаємо про гомеопатію?». Лекторій проходив у формі діалогу, тобто студенти слухали подану інформацію і одночасно могли задавати лектору питанн..

Читати далі... 2023-2024 н.р. Заходи Виховна робота

ТРЕНІНГ "СПЕКТР ГРОМАДСЬКОЇ УЧАСТІ: ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА"

9 квітня 2024 року Ангеліна ШЕВЧЕНКО, Євгеній РУДЕНКО, Софія ЛИСЕНКО -здобувачі освіти, активісти студентського самоврядування КЗСОР "Конотопський фаховий медичний коледж" долучились до відкритої зустрічі-обговорення "Спектр громадської участі: теорія і практика",яка проходила у міському центрі культури і дозвілля «Кінотеатр «Мир» .Молодь, під час тренінгу, дізналася, про те як ухвалюються гро..

Читати далі... 2023-2024 н.р. Заходи Виховна робота

"ТАРАСОВІ ВИТОКИ"

ПЕРЕМОГА У МІЖНАРОДНОМУ БАГАТОЖАНРОВОМУ КОНКУРСІ МИСТЕЦТВ "ТАРАСОВІ ВИТОКИ"Вітаємо Софію ЛИСЕНКО, здобувачку освіти групи 1Аф КЗСОР "Конотопський фаховий медичний коледж" з перемогою (перша премія)у міжнародному багатожанровому конкурсі мистецтв "ТАРАСОВІ ВИТОКИ". Конкурс проходив у дистанційному форматі та дав можливість показати, що українська молодь є гідними послідовники ВЕЛИКОГО ..

Читати далі... 2023-2024 н.р. Заходи Виховна робота

ТУРИСТИЧНИЙ ПОХІД У РАМКАХ ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ЗДОРОВ'Я

7 квітня здобувачі освіти, викладачі коледжу та батьки студентів здійснили туристичний похід та долучились до флешмобу «White card», у рамках відзначення – Міжнародного дня спорту на благо розвитку та мирута Всесвітнього дня здоров'я (International Day of Sport for Development and Peace).Адже здоровий спосіб життя, фізична та інтелектуальна активність –запорука благополуччя та процвітання..

Читати далі... 2023-2024 н.р. Заходи Виховна робота

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ПРОСВІТИ З ПИТАНЬ МІННОЇ БЕЗПЕКИ

4 квітня - Міжнародний день просвіти з питань мінної безпеки. Здобувачки освіти КЗСОР "Конотопский фаховий медичний коледж" долучилися до навчання із мінної безпеки та домедичної допомоги. Активна зустріч проходила у Молодіжному просторі за ініціативи Відділу молоді та спорту Конотопської міської ради.Інструктори: Володимир Борута – провідний інспектор служби порятунку, Ольга Решітько – спеціа..

Читати далі... 2023-2024 н.р. Заходи Виховна робота

АКЦІЯ "ПІДТРИМУЄМО ГЕРОЇВ"

З метою формування національних та патріотичних цінностей, створення умов для долучення здобувачів освіти до процесу наближення перемоги, розуміння основних питань пізнання, національної моралі та етики здобувачі освіти долучились до Сумської обласної акції "Підтримуємо Героїв".Софія ЛИСЕНКО, здобувачка освіти групи 1Аф КЗСОР "Конотопський фаховий медичний коледж", у рамках реалізації акції..

Читати далі... 2023-2024 н.р. Заходи Виховна робота

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПОШИРЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ ПРО ПРОБЛЕМИ АУТИЗМУ

2 КВІТНЯ – ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПОШИРЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ ПРО ПРОБЛЕМИ АУТИЗМУ Щорічно другого квітня у світі відзначається День поширення інформації щодо проблем аутизму, встановлений Генеральною Асамблеєю ООН у 2007 році. У рамках просвітницької роботи, у КЗСОР «Конотопський фаховий медичний коледж» було проведено лектором студентського сенату коледжу Євгенієм Руденком , просвітницькі тематичні міні..

Читати далі... 2023-2024 н.р. Заходи Виховна робота